Feedspot – ny feed-läsare med sociala funktioner för innehållshantering

Feedspot - ny feed-läsare med sociala funktioner för innehållshantering

Med bara några månader kvar till ett år efter att Google bestämde sig för att undertrycka innehållsbaserade gemenskaper och delade länksidor i Google Reader, för att förena det sociala lagret av sina tjänster i Google+, visas Feedspot, en ny tjänst i privat beta-fas. som gör det möjligt för oss att återskapa innehållssorteringsgrupper. Även om läsare på senare tid har valt verktyg som gör det möjligt för dem att informeras av ämnesområden av intresse, finns det fortfarande de användare som föredrar att informera oss från specifika källor, och just Feedspot kombinerar båda världarna.

Det låter oss ha våra egna favorit RSS-flöden, att kunna importera dem från alla OPML-filer som vi tidigare kan exportera från Google Reader eller en liknande applikation, med en gräns på upp till 5000 RSS-flöden samt ämnen.

Det är ett projekt som grundades av Anuj Agarwal och som har tagit åtta månaders utveckling, vilket är en början som gör det möjligt för oss att generera innehållshyrningssamhällen igen, där vi kan vara följare och följas av andra användare självständigt, men för ingenting Det är en klon av Google Reader, för det måste du vänta på lanseringen av HiveMined.org.

Teman kan importeras från våra Twitter-konton, som vi ansluter via OAuth, och vi kan följa publikationerna antingen direkt från Feedspot-webbplatsen eller via en Facebook-applikation.

Om vi ​​inte vill vänta kan vi välja inbjudan från TechCrunch.

Länk: Feedspot | Går: TechCrunch