Facebook Messenger stänger 2015 med 800 miljoner aktiva användare varje månad

FacebookMessenger

Året 2015 har varit året då Facebooks meddelandetjänst, Facebook Messenger, har fått många funktioner som har gjort det till ett komplett kommunikationscenter.

Tack vare detta stängde det 2015 med cirka 800 miljoner aktiva användare varje månad, enligt vad företaget lyfter fram i ett uttalande, där det också avslöjar hela resan hittills och anger avsikterna för vad det här nya året, 2016, kommer att innebära att anpassa Facebook Messenger till nuvarande kommunikationsförhållanden.Och det är att Facebook betraktar nuvarande smarta telefoner som fickdatorer som tillåter mycket mer än samtal och textmeddelanden, där man också är medveten om att traditionella kommunikationsvanor försvinner och ger plats för en mycket mer interaktiv och anpassningsbar upplevelse.

I den meningen kommer 2016 att fortsätta att förbättra fördelarna för interaktion med företag eller tjänster, vilket gör det möjligt från själva kommunikationen till förvärv av olika element. Dessutom kommer de att fortsätta utveckla sitt hybrid virtuella assistentsystem, fortfarande känt som M.

Dessutom kommer de att lägga till andra förbättringar och funktioner för att erbjuda charmiga upplevelser som gör Facebook Messenger själv vad de har kallat sitt eget sociala länkprotokoll.

Så vi bör inte bli förvånade över de framtida nyheterna som kommer att ge oss Facebook Messenger-användare under hela året, funktioner som kommer att växa i ännu snabbare takt än de lägger till i sin andra messenger-tjänst, WhatsApp, som också Några viktiga funktioner förväntas.