Facebook Messenger skulle snart erbjuda robotar i sin meddelandeapp

Messenger-730x517

Under de senaste veckorna har flera analytiker angett att Facebook Messenger kan inkludera bots kommer snart.

Trots det faktum att enligt olika källor kan det officiella tillkännagivandet av denna nya funktion äga rum under den F8 årliga Facebook-utvecklarkonferensen som kommer att börja under de närmaste timmarna, verkar allt tyder på att en uppdatering av app har bekräftat sin sanning.

Som anges av Engadget hittade vi en ny kategori som har namnet när vi letade efter den senaste versionen av Facebook-meddelandeprogrammet.

Bots och affärer.

Om vi ​​tar hänsyn till att innan vi fick den uppdatering som vi pratade om, kunde den bara läsas Business, Det är tydligt att de på Facebook håller på att tillkännage införandet av bots officiellt.

Införandet av bots i app Facebook-meddelanden kan i hög grad underlätta kommunikationen med företag, så att användare av verktyget kan få automatiserade svar på sina förfrågningar direkt. Ändå finns det rykten om att användningen av bots Det skulle inte vara begränsat till dessa typer av funktioner utan skulle också kunna användas av media.

Utvecklarkonferensen startar om bara några timmar, så vi kommer att hålla koll på nyheterna som meddelas under evenemanget.

Källa: Engadget