Facebook lägger till möjligheten att lägga till klistermärken i kommentarer på inlägg på väggar, grupper och evenemang

Klistermärke

På samma sätt, om du är vanliga användare av Facebook, kan du precis ha fått ett meddelande om att du redan kan publicera klistermärken inom kommentarerna från publikationerna på användarnas väggar, i grupperna och i evenemangen. Denna nya möjlighet har precis inkluderats i både skrivbordsversionen av Facebook och dess webbversion för mobila enheter. Uppenbarligen är de samma klistermärken som de som används av mobilappen Facebook Messenger.

För att kunna publicera en klistermärke, inom samma befintliga fält för att skicka kommentarer, precis bredvid kameraikonen som låter dig inkludera foton, kommer en ny ikon att visas i form av en leende uttryckssymbol, som efter att ha tryckt på den, en pop -up-fönster visas som ger tillgång till de mest använda klistermärkena, vilket ger tillgång till andra klistermärken som finns i olika kategorier, vilket också gör det möjligt att komma åt klistermärkebutiken, där en serie förpackningar är tillgängliga att välja för installation, som tillhör olika författare, alla dessa paket är gratis installation, även om vem vet om de senare innehåller betalda paket.

Hur som helst förstärker införandet av klistermärken i kommentarerna samtalen som äger rum inom publikationerna som, kom ihåg, tillhör väggarna hos användare, grupper och evenemang. På detta sätt kan en användare uttrycka i en kommentar att han ska sova på ett mer grafiskt sätt, bland andra möjligheter.