Facebook börjar experimentera med trendiga ämnen

Facebook

Facebook förbereder sig, och bara en vecka efter att vi upptäckte den funktion som företaget förbereder för oss som gör det möjligt för oss att komma ihåg vad våra vänner gjorde för ett år sedan analyserade de vad de delade, när och varifrån, nu parallellt har det också började experimentera med populära ämnen, bara ett par månader efter att jag började använda hashtags.

Som rapporterades av AllThingsD var det förra fredagen när Facebook började experimentera med en version av de berömda trenderna, nyheter som senare bekräftades till Mashable.

En ytterligare funktion som Facebook lånar från Twitter, tillsammans med hashtags och nämner med @, det vill säga alltid syftar till att erbjuda den bästa sociala interaktionen för användaren.

Vi har startat några tester som visar trendiga ämnen på Facebook. Det är för närvarande endast tillgängligt för en liten andel användare i USA som använder Facebook för mobil, och det är fortfarande i ett mycket tidigt utvecklingsstadium.

Kommer dessa användare testare de som kommer att se att de inkluderar i samma nyhetsflöde ett eller flera ord relaterade till modeämnen. Vi kan klicka på dessa ord för att visa alla inlägg som nämner något om det ämnet (inklusive de omnämnanden och inlägg av användare som inte är våra vänner eller som vi inte har någon direkt koppling till).