Evernote presenterar den förnyade versionen av sin applikation för Android-plattformen

Evernote

Evernote har precis introducerat den nya versionen av sin mobilapplikation för Android-plattformen, som nu är tillgänglig för Android-smartphones och surfplattor via Google Play. Premiären av den nya designen, integrationen av Evernote Business, samt stödet för nya Android-enheter är några av de nyheter som den nya versionen presenterar.

Andra nya funktioner är introduktionen av en flytande knapp längst ner till vänster på skärmen för att skapa nya anteckningar; tillgång till anteckningsböcker, etiketter och genvägar genom att skjuta från skärmens vänstra kant. införandet av webbinspelningar, som kommer att fungera i bakgrunden när du har valt webben du vill spara, för att göra det lättare för användaren att fortsätta med sina uppgifter utan att vänta; möjligheten att snabbt dela alla anteckningsböcker med utvalda specifika personer och motsvarande beviljande av åtkomstbehörigheter beroende på de uppgifter de ska utföra; omforma söksidan för att enkelt komma åt den anteckning du vill komma åt, kunna filtrera efter personliga anteckningar och de som tillhör Evernote Business; och mycket mer.

Evernote anser att den nya versionen av sin mobilapplikation för Android nu är modernare, flexibel och kraftfullare och väntar också på att användare ska göra sina egna åsikter om den nya versionen.