Evernote lanserar Skitch 2.0, först för iPhone och iPod touch

Evernote lanserar Skitch 2.0, först för iPhone och iPod touch

Skitch är en välkänd applikation inom området för Mac-plattformen som gör det möjligt att ta bilder som senare kommer att innehålla skisser och olika kommentarer. För tolv månader sedan förvärvades det av Evernote, och idag hittar vi versionen av version 2.0, tillgänglig för både Mac- och iOS-terminaler, som inkluderar iPhone- och iPod touch-terminalerna för första gången, som från och med nu De kan också använda sig av av det. Den nya versionen har ännu inte nått PC- eller Android-terminalerna.

Vad innehåller det? Viktigast, fullständig integration med Evernote, så att varje skapelse eller anteckning som görs kommer att synkroniseras med själva Evernote-kontot. Det har också ett nytt gränssnitt, som är mer ordnat och enkelt, vilket ger större vikt till de färgade höjdpunkterna och textverktyget. Den innehåller också ett pixeleringsverktyg som gör att du kan dölja känslig information i dokument. Det integrerar också Evernote-bildigenkänningsverktyget, så att du kan identifiera all text som ingår i anteckningen eller skissen.

Slutligen, och eftersom det inte kunde vara annorlunda, tillåter det att kommentarer och skisser kan delas via sociala nätverk, via e-post och till och med via länkar för att inkludera i andra typer av media.

Dessutom har Evernote nyligen meddelat att de kommer att föra Skitch till sin egen tjänst, så att från och med den 10 oktober kommer Skitch.com-sidan inte längre att fungera.

Länk: Skitch för Mac OS X – Skitch för iPad / iPhone / iPod touch | Går: TNW