En webbplats som visar intressanta siffror om olika företag och plattformar

Imagen

Vi har redan pratat med dig tidigare om olika verktyg för att se utvecklingen i applikationens design eller de mest populära webbplatserna under hela deras levnadsår. Vid detta tillfälle rekommenderar vi en enkel webbsida som visar tillväxt i försäljnings-, användar- och vinstsiffrorna för olika företag och plattformar.

En av de mest intressanta fördelarna med webbplatsen vi pratar om är att vi kan se hur försäljning, intäkter eller användare ökar med tiden. Specifikt låter webben oss se utvecklingen när sekunderna går, även om det också gör det det är möjligt att hoppa tillbaka i tiden för att se siffrorna efter en timme, en dag eller en månad.

Efter att ha surft på nätet ett tag fann vi ganska slående information. Till exempel, på en timme skickas 1000 miljoner WhatsApp-meddelanden, iOS-enhetsanvändare laddar ner 3 miljoner applikationer från App Store, 17 miljoner nya skickas tweets kommer från mobila enheter eller motsvarande 4 miljoner timmar av YouTube-videor som spelas upp. Definitivt, Vi står inför siffror som visar omfattningen av de inblandade företagen. Om det har fått din uppmärksamhet kan du ta en titt på statistiken via följande länk.