En webbplats för att översätta en text på flera andra språk med ett enda klick

näringsidkare

Internetjättarnas översättningssystem blir smartare, mer sofistikerade och allt tyder på att denna utveckling kommer att fortsätta att överraska oss dag för dag. Ändå är både API: erna som erbjuds utvecklare, såväl som gränssnitten de presenterar, ganska primitiva, vilket är anledningen till att många programmerare fortfarande letar efter sätt att möta behoven hos de som glömts av Google, Bing och företag.

Detta är fallet med projektet som vi presenterar för dig, en webbapplikation som använder det gamla Google API för att tillåta samtidig översättning till flera språk av vilken text som vi anger.

Vi måste bara skriva ett stycke och välja målspråk och få resultatet strax efter.

Det är viktigt att notera att projektet är avsett för individuell och begränsad användning, eftersom du vid missbruk kan avbryta åtkomsten till API: t och därmed förlora funktionen, som diskuteras på dess huvudsida.

Finns på translatr.varunmalhotra.xyz, det är ett projekt skapat av Varun Malhotra, ett sätt att spara tid för dem som behöver en fras översatt på flera språk för varje personlig eller professionell uppgift.