mandala

En enkel webbplats för att skapa mandala på några minuter

mandala

På Internet kan vi hitta ett stort antal verktyg relaterade på ett eller annat sätt till teckens och konstens värld. Under de senaste åren har vi rekommenderat några av de bästa webbsidorna för att rita mandalor (diagram som den i skärmdumpen som illustreras i den här artikeln). Ändå har ett mycket intressant alternativ nyligen fått vår uppmärksamhet.

I allmänhet är driften av webben väldigt enkel och intuitiv. Som du kan se bara genom att komma åt länken som vi angav i slutet av den här artikeln måste du bara börja rita med musen för att se hur linjerna replikeras längs duken tack vare symmetrin hos flera axlar.

Förutom ovanstående har webbplatsen flera användningsmetoder (Ingen upprepning, endast översätt, spegel & översätt), låter oss dölja axlarna på den tomma duken och till och med justera slagets tjocklek, bland andra alternativ. Naturligtvis kan vi också använda den färg som intresserar oss mest.

Utan tvekan är det ett mest slående verktyg för alla dem som är intresserade av att skapa mandalor. Om det har fått din uppmärksamhet rekommenderar vi att du tar några minuter för att testa driften av webben via följande länk.