Electric Jukebox, en enhet för att lyssna på musik från TV

Elektrisk jukebox

Under de senaste åren har populariteten för strömmande musikplattformar som Spotify eller Apple Music vuxit enormt. Trots detta finns det många som av olika skäl inte vågar använda denna typ av tjänster. Idag pratar vi om Electric Jukebox, en ny enhet som gör att vi kan njuta av en hel katalog med musikstreaming från tv på ett riktigt enkelt sätt.

Huvudskillnaden för Electric Jukebox med avseende på de mest populära streamingmusikplattformarna idag är att det är en fysisk enhet istället för ett program eller en applikation för våra datorer eller mobila enheter. Electric Jukebox (liknar Googles Chromecast i utseende och dimensioner) har utformats specifikt för att erbjuda oss tillgång till företagets strömmande musikkatalog direkt via vår TV. När det gäller dess drift lovar den att bli riktigt enkel. Faktiskt, du måste bara ansluta den till TV: n via HDMI-porten och ange lösenordet för hem-WiFi-nätverket för att börja använda det, eftersom den innehåller ett tolvmånadersabonnemang som du kan njuta av miljontals låtar i katalogen. Efter det första året har vi möjlighet att förnya prenumerationen för 60 dollar eller använda gratisversionen av tjänsten (med annonser). Dessutom är det viktigt att notera att Electric Jukebox inte kräver nedladdning av någon applikation på vår smartphone. Istället för vi kan styra musikuppspelningen med den medföljande lilla fjärrkontrollen, som har en rörelsesensor och en mikrofon Tack vare vilket vi kan använda det genom gester och utföra röstsökningar.

Utan tvekan står vi inför en enhet som kan vara väldigt intressant för många användare. Elektrisk jukebox Ursprungligen tillgänglig i Storbritannien och USA till ett pris av £ 179 respektive $ 229. För närvarande är det exakta utgivningsdatumet för enheten okänt, även om det förväntas vara tillgängligt senare på året.

Länk: Electric Jukebox.