E-postmarknadsföring på Alla hjärtans dag, gratis pdf-guide

E-postmarknadsföring på Alla hjärtans dag, gratis pdf-guide

Enligt Trusted Shop utnyttjar 40% av konsumenterna specialerbjudanden på Alla hjärtans dag på Internet för att göra sina gåvor, och e-postmeddelanden på dessa datum bör användas på ett intelligent och schemalagt sätt.

Både för att skapa nya försäljningsmöjligheter och för att behålla potentiella kunder, att starta en e-postmarknadsföringskampanj på Alla hjärtans dag kan inte bara vara effektiv, det är också billigt och snabbt jämfört med andra sätt att sprida produkter och tjänster, även om det är uppenbart att det inte allt är att blåsa upp en e-postdatabas och skicka dem en html med butiksrabatterna.

Det finns flera nycklar som vi måste veta för att se till att alla hjärtans kampanjer lyckas, och i den här rapporten från Acrelia News berättar de om några variabler som vi måste ta hänsyn till: datum, format, innehåll, uppföljning och en lista över 10 tips som vi kan läsa i rapporten som de har utarbetat.

Detta är en gratis guide i form av svar på klassiska frågor den här dagen: Varför ska vi investera i Alla hjärtans dag? Vilken är den bästa tiden att lansera våra kampanjer? Hur ska vi utforma vår kampanj för att uppnå bästa resultat? Guiden kompletteras av kampanjplanerare, verkliga exempel på leveranser och tricks och tips för att förbättra omvandlingen.

Du kan ladda ner den från den här länken.