Du kan nu prova de första tilläggen i webbläsaren Microsoft Edge

förlängningar Microsoft Edge

Tillägg för Microsoft Edge-webbläsaren når snart allmänheten så att de kan börja tävla med populära webbläsare inom detta område. Naturligtvis, för dem som vill börja granska dem, innehåller 14291-samlingen av Windows 10 Insider Preview redan kompatibilitet med de första, så om du är en del av detta testprogram kan du redan lära dig om dess användning.

Naturligtvis är det värt att kommentera att även om Microsoft Edge är en modern webbläsare med den senaste webbtekniken inuti och den fortfarande inte inkluderar möjligheten att lägga till tillägg, har den alltid erbjudit värdefulla funktioner som standard att använda på vilken webbplats som helst, till exempel, en läsvy som extraherar det mest användbara innehållet och redigeringsfunktionerna för att skrapa över sidorna och dela fångster av dem.

Nåväl, nu kommer de att bli fler de som kommer att ge det en chans att börja vara kompatibla med tillägg. De första 3 är verifierade och redan tillgängliga för testning: Microsoft Translator som översätter till mer än 50 språk, Musgester för att aktivera extra navigeringsfunktioner med musgester och Reddit Enhancement Suite som förbättrar upplevelsen när du granskar delat innehåll. på Reddit.

Återigen räcker sammanställning 14291 för att börja installera dem, vilket uppnås genom att ladda ner motsvarande filer från utvecklarens sida och sedan klicka på execute; De kommer sedan att visas i Ms-menyn längst upp till höger i Microsoft Edge. Förresten finns det en video för dem som bara vill bläddra eller vänta på att LastPass, Evernote och andra fina fästmö kommer fram de närmaste månaderna:

Länk: Förhandsgranskning av tillägg | Mer information: Officiell Windows-blogg