Dropbox köper kupongprojekt som redan hade stängts

stödja

Handla efter marknaden för nystartade företag som stängde eller meddelade sitt slut, Dropbox har gjorts med Endorse, ett projekt av mobila kuponger som dog den 19 juni i år.

Endorse fick en investering på 4,25 miljoner dollar från Accel och SV Angel 2010 och släppte en webbversion av produkten innan den gick vidare till mobilvärlden. De kommenterar Techcrunch att det handlar om förvärv av produkten och migrationen av teamets talang (det fanns 12 anställda, varav de flesta kommer att börja arbeta på Dropbox), även om det inte finns någon information om det pris till vilket verksamheten stängd. .

Steve Carpenter, grundare av Endorse, kommer att vara en av dem som kommer in genom Dropbox ytterdörr, liksom hans CTO Erik Klein, Jiten Vaidya och Franck Chastagnol, tre ingenjörer som arbetat på YouTube.

Vad som inte har klargjorts ännu är vad Dropbox kommer att göra med en produkt med dessa egenskaper. Jag förstår det Brevlåda det är av intresse (jag köpte den för att integrera en lagringstjänst med en e-posttjänst, vilket är mycket vettigt), och det är Snapjoy (molnfoto lagringstjänst), men Endorse … Dropbox verkar börja erbjuda överraskningar i världen av erbjudanden och rabatter.