Doktorandens utbildningsindex, bra resurs för att vara student i USA

phd

Vi hittar en nästan nödvändig resurs som en guide för alla som letar efter en webbplats för att konsultera allt som rör utbildningsinnehåll och studiemöjligheter i USA.

Doktorandutbildningsindexet samlar därför in data från National Center for Statistics for Education (NCES) och presenterar denna enorma mängd data som samlas in på ett organiserat sätt så att vi enkelt kan söka efter kurser, utbildningsplaner och fakulteter över hela landet, med detaljer om inskrivningar, rang och prestige för varje universitet eller centrum.

Således och redan in i det erbjudna innehållet kan vi söka i detalj efter utbildningsresurser som online-skolor (kom ihåg att många prestigefyllda fakulteter idag erbjuder gratis onlinekurser) där vi kan filtrera resultat efter kategori, nivå och kurser som erbjuds mest och kan också se statistik för skolan som erbjuder den.

Om vi ​​å andra sidan letar efter en ansikte mot ansikte-kurs kommer vi att ha en sökmotor för kurser, certifikat, akademiker, magisterexamen, MBA, doktorsexamen etc. i vars kategorier vi hittar information av alla slag relaterade till stater och universitet som erbjuder oss kurserna och vi kommer också att kunna få tillgång till en sökmotor efter kategorier (jordbruk, vetenskap, konst, humaniora, juridik, fritid, yrkesutbildning …) om vi söker utbildningsinformation om en viss sektor.