dlopy – Omvandla webbadresser du besöker till väntande uppgifter

dlopy - Omvandla webbadresser du besöker till väntande uppgifter

Om du ser en artikel som talar om tricks för att förbättra säkerheten på Facebook, kommer du säkert att spara den för att utföra en av dem när du har lite ledig tid, eller om vi rekommenderar en tillägg kan du separera den för att installera den på natten … vad som helst det är säkert varje webbadress du sparar är associerad med en uppgift som måste utföras, det är därför dlopy.com Starta ett program relaterat till det ämnet.

Vi måste bara installera bokmärket i vårt favoritfält och trycka på det när vi ser en webbadress som vi vill förvandla till en uppgift. När vi gör det måste vi ange en fras som beskriver det arbete som måste göras, vanligtvis med ett verb (installera ett tillägg för att testa det, importera data från den här tjänsten, skicka ett meddelande om den här nyheten till Mara, etc. …).

Från vår panel kan vi markera de uppgifter som ingår under dagen som slutförda eller väntande, alltid med tanke på en procentsats med redan utfört arbete.

Uppgiftslistan kan delas på sociala nätverk i form av en miniatyrpanel med länkarna till de sparade artiklarna, vilket är ett bra sätt att distribuera det intressanta innehållet som vi hittade under dagen.

dlopy.com Det är i en sluten beta-fas och de har redan börjat distribuera inbjudningar till intresserade.