Den första originalserien och filmerna som släpptes av YouTube Red i februari.

youtube röda filmer

Nästa februari 10 är officiellt född Netflix-tävling från YouTube eftersom den onsdagen kommer det första partiet av filmer och serier på YouTube Red, den senaste prenumerationstjänsten som för 9,99 USD i månaden inkluderar annonsfria videor, obegränsad musikstreaming via Google Play Music, videor tillgängliga utan internetanslutning och originalinnehåll med förstklassig produktion och med kända youtubers som huvudpersoner.


Läs också: Är du en YouTuber? 7 saker du bör veta om nya YouTube Red


En resa till Unicorn Island, Dance Camp och Lazer Team är titlarna på filmerna som kommer att leda det ursprungliga innehållet på YouTube Red: Den första inkluderar konstnärens Lilly Singhen 30 städer, den andra har skapats av Awesomeness TV och berättar en historia som kretsar kring musiken och dansen, och den tredje är en komedi av Rooster Teeth som visar hur en grupp dårar deltar i ett nära möte med utomjordingar.

När det gäller serier,Skrämma PewDiePie är den första som dyker upp: Den populära PewDiePieHan är ansvarig för att visa ett kompendium av spännande situationer, av terror och till och med serier, alltid inspirerad av hans smak för videospel och stöd från skaparen och verkställande producenter av The Walking Dead.

Kort sagt, även om de ovannämnda titlarna kommer att kosta gratis för innehavarna av ett konto på YouTube Red, är det värt att komma ihåg att det bara är möjligt för dem som är i USA att få ett sådant konto eftersom tjänsten är ganska ny. De som också är intresserade av dem och befinner sig i andra regioner kan dock kolla in den här länken för att ta reda på hur de kan köpa dem via YouTube eller Google Play.

Mer information: Officiell YouTube-blogg | YouTube Channel Red Originals