Deexme, en ny lösning för att hålla kontaktlistan alltid uppdaterad

deexme

Vid flera tillfällen har vi berättat om applikationer där varje person är ansvarig för att uppdatera sina egna uppgifter i sina vänners kontakter.

Idag presenteras en ny lösning i detta avseende: Deexme (deex.me), social agenda som anpassar innehållet dynamiskt och upptäcker när någon av våra kontakter har ändrat sin e-post, telefon eller adress.

Deexme är en omvänd kalender i molnet som revolutionerar hur du hanterar dina kontakter.

Med Deexme är det användaren själv som matar in sin information och som bestämmer hur och med vem han delar den.

Dessutom kan du ansluta vem som helst, när som helst och var som helst.

För tillfället är den endast tillgänglig för iPhone, med Android- och Windows Phone-versioner på vägen, och erbjuder tre dagordningar i en enda applikation (personligt, socialt och arbete), möjligheten att eliminera dubbletter och tillgång till mer än 30 sociala nätverk.

Vi berättade nyligen om Perpetuall, en lösning även på spanska, med en Android-version, med en liknande idé.

Faktum är att vi redan 2012 berättade om Cloudtact, en applikation som följde samma filosofi och som inte överlevde länge.

Det som är klart är att behovet finns.

Du behöver en lösning som gör att du kan uppdatera och kopiera kalendrar från en telefon till en annan på ett enkelt sätt (utan att behöva synkronisera data på en dator eller använda komplexa verktyg för de flesta), samtidigt som du håller informationen uppdaterad.

Användare med liten digital kultur, som inte är medvetna om mer komplexa knep, klagar alltid på detta ämne, och inte så många initiativ visas som de borde visas i den kategorin.