De bästa alternativen till Gmail

inkorg-av-gmail-5638812-0-s-307x512

Om du har en Android-enhet är det vanligaste att Gmail-appen är förinstallerad på din telefon, så att du inte ens behövde ladda ner den.

Eftersom du är en vanlig användare av Gmail känner du antagligen till dess fördelar och nackdelar och vill prova något annat. Du kanske vill ha bättre kontroll över alla dina konton eller annars övertygas du inte om designen eller användbarheten. Faktum är att du har dina rättigheter att vilja prova alternativ och vi erbjuder gärna andra alternativ för e-posthantering som kan hjälpa dig att ersätta Gmail-appen.

Läs vidare för att upptäcka våra favoritalternativ för att göra din e-postupplevelse så tillfredsställande som möjligt.

Inkorg

Inbox är det första alternativet du bör prova, eftersom det också är utvecklat av Google och har mycket liknande egenskaper. Sammanfattningsvis erbjuder Inbox oss ett nytt sätt att hantera Gmail, så förvänta dig inte en helt annan upplevelse.

Inbox presenterar flera intressanta funktioner, till exempel möjligheten att skjuta upp e-postmeddelanden till senare och ett e-postklassificeringssystem som lyfter fram de viktigaste meddelandena så att du aldrig tappar bort dem. Det integreras också med olika ytterligare appar som kan vara till stor hjälp.

Vår favoritfunktion är den som låter oss ångra sändningen av ett e-postmeddelande. Har du någonsin ångrat att skicka ett e-postmeddelande? Tja Inbox löser detta problem och åtföljer allt med en fantastisk minimalistisk design.

– Inbox By Gmail för Android: fullständig recension och nedladdning

– Inbox By Gmail En ny e-postapp som fungerar för dig för iPhone: fullständig recension och nedladdning

Microsoft Outlook

Om din grej är Outlook kan du inte missa dess förnyade e-postapplikation, som erbjuder en mycket praktisk och funktionell design och några enastående funktioner. Outlook tillåter oss också att integrera vårt Gmail-konto, såväl som Yahoo och andra olika tjänster.

Appen har allt vi kan förvänta oss: automatiska filter, kalenderintegration, OneDrive för dokument och naturligtvis en stor användarvänlighet som gör att vi kan läsa och arkivera våra e-postmeddelanden med bara ett par klick.

Det måste fortfarande förbättras när det gäller anpassning, men det är ett klokt och bekvämt alternativ att använda.

– Microsoft Outlook för Android: fullständig granskning och nedladdning

– Microsoft Outlook e-post och kalender för iPhone: fullständig recension och nedladdning

Protonmail

Om du är orolig för dina personuppgifter kan den senaste ProtonMail-applikationen vara det du letar efter. Den här nya chefen inbjuder dig att skapa ett konto med sin tjänst och garanterar maximal kryptering och säkerhet. Du kan också välja krypteringsnivå (hög säkerhet eller extrem säkerhet, vilket kan ta längre tid att ladda) och ditt konto är klart på bara en minut.

ProtonMail har en minimalistisk design och fungerar genom enkla gester, som du kan anpassa i inställningarna. Du hittar också etiketter för att bättre organisera din inkorg och en handfull intressanta verktyg som automatisk radering av e-post efter att ha skickat

En användbar och komplett applikation som också är väldigt lätt att använda och erbjuder en säker upplevelse.

– Protonmail-krypterad e-post för Android: fullständig granskning och nedladdning

– Protonmail-krypterad e-post Lätt att använda gratis för alla för iPhone: fullständig recension och nedladdning

Skriv e-post

Typ Mail är ett annat annat alternativ som också är ett bra alternativ om vi vill hantera flera e-postkonton (Gmail, iCloud, Hotmail, Outlook, Yahoo) i samma inkorg.

Typ Mails huvudmål är att hjälpa oss att vara mer produktiva tack vare dess funktionella gränssnitt och användningshastighet: den har en modern design och är fokuserad på kontakter, vilket underlättar kommunikationen med dina vänner, familj eller arbetskollegor, även i gruppkonversationer.

För att göra saken värre tillåter Type Mail oss att välja vilken typ av design vi vill ha och lägger också till anpassningsinställningar för att göra surfningen så bekväm som möjligt.

– E-post typappapp gratis för Android: fullständig recension och nedladdning

– Typeapp Email Mail Imap Exchange Mailbox för iPhone: fullständig recension och nedladdning

CloudMagic

CloudMagic är en annan e-posthanterare som stöder flera e-postkonton (upp till fem, bland Gmail, Yahoo, iCloud, Exchange och andra) samtidigt. Samtidigt har appen kalender- och påminnelseintegration så att du aldrig glömmer dina möten och möten.

CloudMagic är superlätt att konfigurera: du behöver bara en halv minut och du får direkt tillgång till all din e-post, går från ett konto till ett annat utan problem. Det är en enkel och intuitiv applikation utan alltför många tillägg men perfekt för dem som vill förbättra sin produktivitet och sluta komplicera saker.

Om du väljer ett enklare och mer klassiskt alternativ, med alla fördelar du kan ha från en e-posthanterare, är CloudMagic ett måste.

– Cloudmagic e-postkalender för Android: fullständig recension och nedladdning

– Cloudmagic e-post för iPhone: fullständig recension och nedladdning

Ana Gracia

Han har tillbringat flera år på att analysera appar och skriva om mobiltelefonindustrin i Appszoom, en plattform som gör det enkelt för användare att upptäcka mobilapplikationer via sin webbplats och dess Android- och iPhone-appar.