Share your Netflix account without giving the password

De 7 bästa dolda Netflix-tricken för Windows

Dela ditt Netflix-konto utan att ange lösenordet

Dela ditt Netflix-konto utan att ange lösenordet

Vi visar dig de bästa Netflix-trick för Windows 10.

Netflix-applikationen för Windows 10 har många knep, även om den å andra sidan också har många luckor. Men lite efter lite lägger de till fler och fler funktioner.

Ändra utseendet på undertexter

Netflix är inte ett av de program som anpassar undertexter till den bildtyp som visas. Det finns några som, till exempel, om bakgrunden är vit är undertexterna svarta (för att göra kontrast) och vice versa. I detta fall om bokstäverna matchar den färg som visas har vi inget annat än att irritera. Detta är naturligtvis om vi inte har ändrat utseendet på dessa.

Vi kan ändra färg, sätta en bakgrund, ett fönster, lägg till skuggning ändra typsnitt eller ändra storlek. (Enda) nackdelen är att vi inte kan göra det från själva applikationen, men vi måste gå till webbversionen.

netflix-webb-undertexter-aspekt

För att komma fram till justeringen måste vi ange våra kontoalternativ. Vi öppnar menyn i det övre högra hörnet och klickar därför på Ditt konto. En gång inuti gör vi detskrolla tills slutet och vi letar efter länken som säger Aspect of the subtitles. Därifrån kan vi göra alla ovannämnda ändringar eller återställa fabriksinställningarna.

Ladda ner för att titta offline

Vanliga användare som flyttar ofta med färja eller tåg som varar mer än 10 timmar uppskattar detta alternativ mycket. Vi kan göra det från slutet av november förra året för vissa kunder (till exempel för Android), men för Windows 10-datorer kom det inte förrän i början av april.

Netflix-windows-10-nedladdningsvy-offline

Operationen är mycket enkel: vi väljer titeln (de kan vara seriekapitel eller filmer) och om den är tillgänglig för nedladdning visas en röd knapp med en ikon som uppmuntrar till nedladdning. Det finns en kategori i sidmenyn där vi kan se vilka serier / filmer som är kompatibla med detta alternativ.

Och är att inte allt innehåll är lämpligt. Netflix-originalet, till exempel, jag vet att det är. Men det som inte är exklusivt kanske inte (det varierar beroende på kraven från den ursprungliga producenten).

filmer-nedladdade-netflix

Men offlinevisning kan inte bara vara användbart för resor, men vi kan också använda det även hemma för att undvika flaskhalsar och se innehållet utan nedskärningar (det är möjligt att många ansluter till vårt nätverk och det blir mättat). Slutligen är det också mycket användbart när vi inte har internet hemma, eftersom vi kan komma åt vårt universitets offentliga nätverk, till exempel ladda ner det vi vill ha och se det hemma.

Vi kan konfigurera mappen där de nedladdade filerna lagrasFörutom att vi kan radera allt vi har med en enda klick för att frigöra utrymme.

Externa undertexter

Vi har inte alltid undertexter på alla språk. På engelska är de alltid där, men på spanska är det till exempel ibland svårt att hitta dem. Det är därför vi kan ladda undertexter från en extern källa.

netlix-extern-undertexter

Det är därför en tredje part (inte Netflix) har utvecklat en applikation från vilken vi kan ladda textningspaket. Vi måste bara söka dem på Internet (det finns många portaler dedikerade till det) och använda det nämnda programmet.

Röstkommandon

Det fungerar tyvärr inte på alla pass, men vi kan försöka. Vi kan försöka berätta för Cortana Netflix, spela (titelnamn).

Meddelanden

aviseringar-nya-titlar-netflix

För några versioner sedan kom meddelanden om nya titlar. Den enda nackdelen är att vi bör rådfråga dem, för de är inte aviseringar tryck(kanske borde de välja alternativet för aviseringar tryck för att göra funktionen riktigt intressant).

Använd datorn på en skärm och Netflix på en annan

Förbi Chromecast, som uppenbarligen inte finns i Windows 10-versionen, Att förlänga skärmen är det bästa alternativet för att spela applikationsinnehållet på en TV. Vi kommer att göra det med en HDMI-kabel: när den är ansluten kan vi öppna menyn till höger på W10 och klicka på ikonen som säger Project. Då måste vi välja alternativet Expand.

Surround-ljud

Om vi ​​har högtalare kompatibla med Surround 7.1 kan vi njuta av denna magnifika ljudkvalitet. Det är också känt som surroundljud. Det är egentligen inte ett alternativ eftersom vi inte kan aktivera / avaktivera detDen levereras som standard på kompatibel utrustning.