De 7 bästa alternativen till Androids egna appar

De 7 bästa alternativen till Androids egna appar

Sedan det släpptes 2007 har Android-operativsystemet inte slutat införa förbättringar av gränssnitt och funktioner i varje ny version. Även om Googles uppmaning är att erbjuda användaren en komplett mobilupplevelse är det väsentligt omöjligt att det kan tillgodose alla behov som uppstår för användarna när de använder sina mobila enheter.

Det är vad appbutiker och tredjepartsappar är för.

Faktum är att även de mest grundläggande funktionerna, de som standard ingår i Android-operativsystemet, utsätts ofta för konkurrens mellan alternativa appar som i många fall berikar användarupplevelsen med bättre design och funktionalitet. Tredjeparts tangentbord är ett välkänt exempel, men det finns alternativ för nästan allt: fotogalleriet, kameran, kalendern eller till och med låsskärmen.

Sedan de bästa 7 alternativen till appar som tillhör Android-operativsystemet.

GALLERI: Snabbbild

Användningen av en alternativ galleriapp har nästan blivit en nödvändighet för Android Lollipop-användare, som har sett hur den klassiska Galera har försvunnit för att gynna antagandet av Google Photos-appen, som kommer förinstallerad.

Men många användare brukar inte vänja sig vid Google Photos-gränssnittet. Oavsett om du är ett av offren för galleriets försvinnande eller om du letar efter en alternativ galleriapp med en design som liknar beståndet men med större funktionalitet är Quickpic lösningen. Anledningar till detta: design baserad på materialdesign, integration med molnlagringstjänster, intuitiv albumhantering och flera redigeringsverktyg. Testa det och bedöm själv.

Snabbval: Granska och ladda ner

DELA: Fliktu

Du befinner dig i den applikation du är. Om du trycker på delningsknappen visas en lista med de appar som är installerade på din enhet som du kan använda för att dela innehållet. Det här sättet att dela kanske inte är det mest bekväma och effektiva, som ett av dess alternativ visar: Fliktu.Fliktu uppfinner på nytt hur innehåll delas från din mobila enhet. Först ersätter du popup-menyn med en applåda som överlappar appen du använder för närvarande. I den här nya menyn markeras de appar du använder mest för att dela innehåll. Dessutom låter Fliktu dig öppna länkar till förutbestämda appar genom att bara skaka enheten.

Fliktu: Granska och ladda ner

KAMERA: Kamera ZOOM FX

Android-operativsystemets interna kameraapp är utan tvekan en av de funktioner som har förbättrats mest i de senaste versionerna. I själva verket är det mer än tillräckligt för avslappnade användare som tar bilder med sin mobil ibland.

Men om du brinner för foton (vad amerikaner kallar shutterbug) kommer du förmodligen att tycka att det är lite begränsat. Camera ZOOM FX är däremot alternativet för omättliga mobilfotografer. Möjligheterna är nästan överväldigande: från fotograferingsalternativ (stabilisatorer, timer, röstaktivering) till redigerings- och efterredigeringsverktyg, inklusive filter, ramar och text. Grundläggande.

Camera ZOOM FX: Review and Download

AGENDA OCH MÄRKARE: Kontakter +

Android-aktiekalender kan ge användarna verklig huvudvärk. För det första för att den har designats helt vid flera tillfällen och för det andra för att dess användbarhet fortsätter att lämna mycket att önska.

Kontakter + är en applikation som långt överstiger den vanliga Android-produkten när det gäller design och användbarhet. Det är en mycket mer flexibel och anpassningsbar app när det gäller utseende, med en mycket bra integration med appar från tredje part (särskilt sociala nätverk) och med mer intuitiv navigering. Deras widgetkatalog är utan tvekan en av deras styrkor.

Kontakter +: Granska och ladda ner

LÅSSKÄRM: Omslagsskärm

Låsskärmen är förmodligen det objekt du interagerar mest med på din mobila enhet hela dagen. Och ändå är det en funktion som, som standard, är mycket bortkastad. Det finns flera sätt att få ut mer av det, från Locket informativa förslag till det som främst söker effektivitet och tidsbesparing, till exempel Cover Lock Screen.

Låsskärm för omslag syftar till att optimera tiden du spenderar på att interagera med din smartphone. Det är en alternativ låsskärm som presenterar olika applikationer i ett sidofält, beroende på tid på dagen, plats och användningsfrekvens. Detta camalenico-beteende garanterar att du alltid har de appar du behöver till hands. I själva verket kan du till och med kontrollera apparna utan att behöva låsa upp skärmen. Särskilt användbart för messenger-appar.

Skärmlåsskärm: Granska och ladda ner

TANGENTBORD: Snabbtangent

Android-standardtangentbordet har förbättrats kraftigt sedan de första versionerna. Faktum är att tangentbordet exakt är en av stjärnfunktionerna i Lollipop. Det kan dock fortfarande inte konkurrera med några av de bästa tangentborden från tredje part, särskilt Swiftkey, som av många anses vara det bästa alternativa tangentbordet på både iOS och Android.

Det är ingen slump: Swiftkey har allt. Auto-corrector, stöd för flerspråk, skrivning med swype-metoden (dra fingret på tangentbordet), teman, röstskrivning, uttryckssymboler Alla dessa funktioner tillsammans med sin design, mångsidighet och precision gör det till det bästa alternativet om du letar efter ett alternativt tangentbord till det som kommer som standard i Android.

Swiftkey: Granska och ladda ner

LÖSARE: Nova Launcher

Du kanske inte vet vad en launcher är trots att du är något du använder från det ögonblick du låser upp din enhet. En launcher är inget annat än det visuella lagret ovanför systemet som bestämmer utseendet på applikationslådan, lås- och startskärmen och dockan, samt hur vi navigerar genom dem.

Skillnaderna du ser mellan en smartphone från Nexus-sortimentet och en Samsung beror främst på det faktum att de använder olika seriella bärraketer. Lyckligtvis finns det dussintals bärraketer att välja mellan i Play Store.

Nova Launcher Det är en av de mest balanserade bärraketerna när det gäller alternativ, användbarhet, design och flytbarhet. Du kan ställa in den efter eget tycke: lägg till så många startskärmar du vill, välj mellan flera teman, ändra övergångseffekten, justera storleken på applådan och ikonerna, konfigurera gester och mycket mer.

Nova Launcher: Granska och ladda ner

Lista skapad av Appszoom för WWWhatsnew.com