De 10 personligheterna på Twitter! Ny affärskultur i den nya produktionsmodellen

De 10 personligheterna på Twitter!  Ny affärskultur i den nya produktionsmodellen

cienpiesnf – Fotolia.com

Twitter är en informationsmaskin för företag. I sanning måste vi säga att mikrobloggtjänstnätverket är en informationsmaskin för människor.

Vi är skyldiga den lilla fågeln att acceptera vad som är nödvändigt som visar sig vara chockerande, konkret och med enkla meddelanden. De som kommer att användas senare för att göra vårt varumärke mer synligt och initiera länkar till våra följare!

Vi är skyldiga Twitter integrationen av det sociala fenomenet i offlinevärlden. Vi är till stor del skyldiga åtminstone en ära som delas med Facebook, framväxten av det sociala fenomenet och medvetenheten med en verklighet som placerar oss framför förmågan att acceptera, relatera och uppfinna oss själva, som det enda alternativet till överlevnad.

System kollapsar, institutioner går sönder, ekonomier plågar och förbindelserna mellan länder vacklar, kampen om naturresurser av överlägsen betydelse för planeten och för oss har börjat. Sociala nätverk visar oss hur vi måste gå.

Vi kan inte fortsätta att behandla allierade och samarbetspartners från vår egocentrismens piedestal, idag består arbetsgrupperna av proffs, individuella talanger förenade i tjänsten för gemensam tillväxt.

Så länge vi inte accepterar att teamarbete råder och att pengar och information inte längre är de stora maktvapen, kommer vi inte att kunna uppfinna oss själva i den stil som (lyckligtvis) sociala nätverk påtvingar oss. kunna utvecklas som experter från alla vinklar.

Som student. Att hoppa till Twitter hoppar till maximal exponering, i realtid och utan avbrott. Det första vi måste visa är att vi har mål, nyckelord som definierar vårt budskap och ett engagemang för kvalitet.

Som expert. Fråga dina anhängare om deras åsikter om en bra, service eller innovativ idé som du utvecklar, Twitter är dynamiskt och utan tvekan det bästa verktyget för att ta pulsen på marknaden.

Som kund. Använd Twitter innan du lanserar ditt varumärke i det sociala medieuniverset för att utarbeta dina strategier, analysera vad din tävling gör, hur de skiljer sig åt och vilka är deras utsatta områden. Detta kräver en omfattande studie av marknaden och Twitter är en stor allierad.

Som leverantör. Twitter har bevisat sin effektivitet när det gäller professionell marknadsföring. Fler och fler varumärken och proffs börjar sin allians genom det sociala nätverket, det är porten till det digitala fotavtrycket för både varumärke och leverantör, för att bilda ett inflytelserikt nätverk för att söka företagets globala tillväxt.

Som användare. Inom utarbetandet av de sociala marknadsföringsstrategierna som vi kommer att implementera på Twitter för att uppnå tillväxten av vårt varumärke, måste vi inkludera studier och analyser av trender, nyheter och händelser som sker i vår sektor och alla de som är direkt eller indirekt inblandade. Låt oss komma ihåg att parollen är att forma oss själva, för endast genom lärande når vi innovation!

Som varumärke. Aktivt lyssna på social handling. Varje omnämnande, RT, #haghstag, indikerar reseinformation. Att bygga ett varumärkesinflytande på Twitter är möjligt, ja och bara ja, vi kan dra nytta av fördelarna det erbjuder oss. Feedback är viktigt för att veta vem dina potentiella kunder är idag.

Som en influencer. Följ personliga varumärken och företagets varumärken som ger dig några fördelar. Ju mer affin, segmenterad och konkret, tangenterna som definierar båda meddelandena, desto mer sannolikt är det att du förvandlar den till en lojal användare.

Som person. Interagera, det här är ditt nya kontor, din nya plats för social och professionell utveckling, det här är det stadium där du måste visa att du kan lägga frestelser och kapitalsynder åt sidan, och att krisen är brutal och strukturell för det vi gå igenom, har förvandlat dig till en ny professionell. 140 tecken med talang och effektivitet. Säg hej, skicka ett meddelande, var intresserad är sekunder som förvandlas till relationer.

Som strateg. Det är nyckeln i det nuvarande ögonblicket där självlärad natur påtvingar sig själv, i livet och i affärer, att organisera oss. Twitter-listor gör det möjligt för oss att ha olika användarsegment som är tydligt differentierade och veta hur man identifierar vilken typ av information de överför och förväntar oss att ta emot.

Som ledare. Ge råd, be om det, dela din erfarenhet, var elegant, känn igen med en #FF i slutet av veckan vem tycker inte om att bli ihågkommen?

Att bygga varumärke idag, ha ditt eget inflytande, ha ett personligt brev som talar om en social talang, är utan tvekan den mest direkta vägen mot integration i den nya modellen. I allt högre grad införs ett mycket produktivt, mycket effektivt och mycket segmenterat samhälle som leds av talanger och experter.

Om vi ​​försöker integrera oss i den nya civilisationen får vi inte glömma att enheten som ansluter oss till onlinevärlden förvandlas, svindlande till en förlängning av den nya människan.

På Twitter är striden om inflytande och vapnet tillåtet, innehållet. Ju mer engagerade dina handlingar är och ju mer sökandet efter effektiv fördelning av fördelar och resurser visas, desto mer växer vårt varumärke.