CodeNow! – programmera och köra koder i realtid från webbläsaren

CodeNow!  - programmera och köra koder i realtid från webbläsaren

Programmerare måste göra en serie preliminära åtgärder innan de börjar arbeta med koder för de applikationer som de ska genomföra, och måste vara redo med de verktyg som de ska använda. CodeNow! Det är en tjänst, för närvarande i privat beta-fas, som gör att du kan gå direkt till kodningen av dina applikationer utan att behöva investera tid i konfigurationer eller behörigheter med olika API: er eller andra nödvändiga element.

Allt de behöver är en webbläsare och ett användarkonto. Som du kan se i CodeNow! Själv skärmdump, det är en tjänst som möjliggör kodning av applikationer, samma exekveras på ett virtuellt sätt och i realtid på höger sida av samma tjänst, inriktad på webbstöd och applikationer för iOS- och Android-system, utan att behöva installera någon typ av programvara eller ytterligare bibliotek på själva arbetsgruppen.

För närvarande har det stöd för API: er för Facebook, Twilio och Dropbox även om senare API: er för nya partners kommer att införlivas. Om det inte räckte, låter det dig också dela dessa koder med andra användare via deras respektive länkar, vilket också gör det till ett kodförvar.

Du kan nu begära inbjudningar att börja använda CodeNow!

Länk: CodeNow! | Går: Seetio