Chrome Store-appar som integreras med Google Drive

Chrome Store-appar som integreras med Google Drive

Google Drive har redan lanserats, vilket bekräftar många av rykten som avslöjades de senaste månaderna, och nu är det dags att se dess möjligheter.

Här diskuterar vi dess egenskaper, det finns en SDK som gör det möjligt för utvecklare att skapa applikationer som integreras med den nya Google-produkten.

Några minuter efter lanseringen kan vi redan se hur det finns 18 applikationer i Chrome Store specifikt ändrade för att fungera med Google Drive.

Alla har en punkt gemensamt: att underlätta lagarbete, antingen genom att bygga flödesscheman, webbplatsmodeller eller videor, med den samverkande versionen av WeVideo som finns för det ändamålet:

AutoCAD WS – För att öppna AutoCAD (DWG) -filer från Google Drive Aviary – Bildredigerare för bilder lagrade i Google DriveBalsamiq – För att skapa mock-ups och användargränssnittsskisser Desmos – En HTML5-kalkylator som möjliggör skapande av grafik. DocuSign – För att få signaturerna av dokumenten som lagras i Google Drive och sparar signerade dokument.Floorplanner – För skapande och redigering av planer, till exempel 3D-modeller.Gantter – Hantering av komplexa projekt på nätet. Det fungerar också med Microsoft Project-filer. HelloFax – Att signera och faxa dokument från Google Drive. Lucidchart – Flödesschema för skapande av verktyg. Lulu – För att publicera e-böcker. MindMeister – För att skapa och redigera tankekartor. Nivio – För att öppna och redigera Microsoft Office. filer.Pixlr Editor & Express Pixlr – För att öppna och redigera bilder.Pixorial – För att öppna och dela multimediamaterial.Revisu – Samarbete och feedback för den kreativa granskningsprocessen.SlideRocket – Skapa och redigera presentationer från webbläsaren.Startsheet – För att hantera och samarbeta på projects.WeVideo – För att öppna, redigera, producera högupplöst video från Google Drive.

Här lämnar jag dig med videon som presenteras i Google Drive SDK.

Mer information om Code Google Blog