Choirs LINX, hjälmen för cyklister med integrerat ljudsystem

casco

Cykling med hörlurar på är ingen bra idé. Det är alltid nödvändigt att vara uppmärksam på vår miljö och de akustiska signalerna som ständigt hörs i trafiken kan inte ignoreras när som helst, varken på grund av musiken eller på grund av ett samtal som ska ringas.

För att cyklister ska kunna dra nytta av att telefonen är ansluten, utan att förlora den nödvändiga uppmärksamheten på vägen, har Coros presenterat LINX-hjälmen i kickstarter, med ett integrerat ljudsystem som, som det kan ses på bilden ovan, låter dig höra ljudet utan att hindra örat.

LINX har en mikrofon och en högtalare i hjälmen, en högtalare som avger ljud internt och använder benen som ett system för överföring av ljudvågor. Den har också en fjärrkontroll som vi kommer att sätta på styret, därifrån kan vi styra låten vi lyssnar på, svara på samtal och i allmänhet fjärrstyra applikationen som är installerad på smarttelefonen, enheten som ansvarar för att få ljudet till hjälmen via Bluetooth.

Appen har också avstånd och GPS-kontroll, så att vi kan höra detaljer relaterade till resan vi gör från hjälmen.

De har redan fördubblat vad de ber om på nätet, 50 000 dollar, och det finns fortfarande mer än 40 dagars kampanj, så de kommer säkert att överstiga en miljon dollar. Hur som helst, projektet är redan garanterat, så det är möjligt att beställa det direkt från kickstarter (det kostar ungefär $ 120), även om vi måste vänta till november för att få det hemma.