Call Planner, för att schemalägga och följa upp telefonsamtal från Android

callcenter

Även om vi har flera applikationer som gör att vi inte kan glömma nästan alla detaljer i våra dagliga aktiviteter, erbjuder Call Planner oss att bli vår assistent för telefonsamtal.

Efter samma dynamik som alla andra aktiviteter erbjuder denna applikation oss en rad alternativ som gör att vi kan programmera specifika samtal.

Om vi ​​till exempel inte vill glömma att ringa vår vän för hans födelsedag, måste vi bara skapa ett planerat samtal. Vi måste integrera kontaktinformationen, välja en kategori, fastställa en prioritet och datum och tid för samtalet. När schemat är uppfyllt får vi ett meddelande om att ringa, skjuta upp eller delta.

Å andra sidan, om vi behöver ringa en kontakt dagligen eller varje vecka, kan vi följa den tidigare proceduren men fastställa regler: upprepa varje dag, varje vecka osv. Och samma dynamik fungerar för att komma ihåg att skicka textmeddelanden.

Det finns många konfigurationsalternativ som gör att vi kan ordna resten av samtalen. Vi kan till exempel fastställa att missade samtal loggas automatiskt till samtal för att svara.

Vi kan också flytta samtalsloggen så många gånger vi vill mellan samtal för att delta, planeras eller avslutas. Och naturligtvis alternativen för att redigera eller ta bort dem.

Det är en gratis, enkel och mycket praktisk applikation som vi kan ta hänsyn till.