Buddybuild, för att påskynda utvecklingen av mobila applikationer

buddybuild

Buddybuild är en ny plattform för mobilapplikationsutvecklare som vill fungera som en lösning för att påskynda och offentliggöra de nya mobilapplikationerna under utveckling på kortast möjliga tid under de bästa förutsättningarna de kan erbjuda.

Med detta kommer utvecklare att kunna skapa sina utvecklingsmiljöer, sammanställa sina applikationer på ett säkert sätt, genomföra tester för att äntligen ha sina applikationer redo för publicering. Har sina egna bidrag betatesters, vilket gör att de kan släppa flera versioner om dagen och göra nödvändiga korrigeringar baserat på respons tills de får tiden då det finns en version som är tillräckligt beprövad och stabil för att göra den tillgänglig för allmänheten.

Denna plattform har också förmågan att integreras med andra plattformar som utvecklare brukar arbeta med, till exempel GitHub, HipChat eller Slack. Faktum är att utvecklare kan skapa sina användarkonton med den traditionella metoden eller komma åt dem direkt med hjälp av deras profiler på GitHub.

Buddybuild är för närvarande i beta, och erbjuder för närvarande sin tjänst gratis. De utvecklare som vill få en demo innan de går med på plattformen kan begära det längst ner på sidan med ett enkelt formulär.

I grund och botten vill Buddybuild förenkla och påskynda processen att utveckla, testa och offentliggöra de mobila applikationer som utvecklare genomför.