Great news for music lovers, Thounds launches Android version

Bra nyheter för musikälskare, Thounds lanserar Android-versionen

Bra nyheter för musikälskare, Thounds lanserar Android-versionen

Tungar Det är ett projekt vars idé jag har älskat sedan jag först pratade om det för två år sedan. Det är en webbplats där vi kan spela in musiken vi komponerar, även vissla, vänta på ackompanjemang från andra användare.

Vi kan spela in och publicera vår melodi med gitarr, till exempel medan någon, tusentals kilometer bort, gör ackompanjemanget med klaviaturen, rösten eller något annat instrument som han anser vara lämpligt.

Idén är fantastisk, även om den har ett stort problem: för det mesta skriver vi något, vi står inte framför en dator. Vi kör ofta, eller i linje med bio, när vi får en stunds inspiration och vi börjar vissla vad som kan vara den bästa musiken genom tiderna … en låt som kan ha glömts bort när vi kom hem. Även om det finns applikationer, hur Evernote, som låter oss spela in anteckningar med ljud från mobiltelefonen, låter Thounds oss nu, bara för Android-enheter, ladda upp vår skapelse till sin webbplats och väntar på att andra användare ska hjälpa oss att slutföra musiken.

Därifrån kan vi också lyssna på vad andra medlemmar på webben har publicerat, bläddra igenom vad som kan vara framtidens musik. Du kan ladda ner den gratis på market.android.com eller fortsätta använda webbversionen på thounds.com.