Box tar bort lagringsgränsen för företagskonton

låda

Under de senaste månaderna har vi sett hur företag som är dedikerade till datalagring har kämpat för att bli bäst genom att lägga till fler fördelar och mer utrymme, ett krig som fortfarande fortsätter och som har tagit ytterligare ett steg när Box idag meddelade gränsen för lagring i företagskundkonton.

Vi har läst det direkt från deras blogg, där de har betonat att kostnaden för molnlagring under de senaste två decennierna har minskat dramatiskt. Därför har branscher från alla sektorer och individer gynnats mer och mer av situationen, vilket har lett till en dag där nästan alla kan skapa, lagra och manipulera information i molnet.

Box har å sin sida erbjudit obegränsat utrymme i Enterprise-planen sedan 2010, ett alternativ som nu också sträcker sig till företagskontot så att småföretag inte behöver oroa sig för att ha säkerhetskopior, olika versioner av data eller stora filer. på kontot.

I samma blogginlägg kommenterar de också nästa steg de tänker ta för att förbättra och göra deras tjänster mer överkomliga, och det är att en uppsättning nya integrationer mellan Box och Microsoft snart kommer att möjliggöra säkert samarbete från mobiltelefoner som samt hantering av innehåll. Alla dessa integrationer kommer att finnas tillgängliga från och med hösten.

Bra rörelser från Box, som utan tvekan placerar sig bland de första tjänsterna i sektorn.