Bokresultat, fler resurser för att hitta gratis e-böcker

bokresultat

På Wwwhatsnew är vi stora anhängare när det gäller att ha en bra lista med resurser för att hitta gratis böcker som är väl bevarade i bokmärken. Det är därför vi gjorde den här listan för några månader sedan, och lite efter lite tänker vi utöka den med de webbplatser som vi upptäcker.

Idag har vi lagt till bokresultat i listan. Vi står inför ett väldigt enkelt gränssnitt men som i sin tur gör det möjligt för oss att enkelt söka bland dussintals kategorier av böcker, och här saknar vi inget litteraturstil eller avslöjande ämne (vissa webbsidor är mer specialiserade på vetenskapliga böcker eller andra tillägnad litteratur och fiktion, men Bookresults verkar vara en blandning av dem alla).

Inom varje kategori har vi fler underavsnitt om vi letar efter ett mycket specialiserat ämne (till exempel när jag går in i medicin har jag hittat omfattande resultat inom farmakologi, sjuksköterska eller veterinär). Genom att klicka på dessa avsnitt visas resultaten tillsammans med en länk till gratisboken och en kort sammanfattning av dess innehåll.

Som vi har sagt är de flesta böcker som Bookresults letar efter helt gratis, så lägg till den i listan.