Blink, ett sätt att ta en bra bild på Windows Phone 8

foto

De av oss som direkt relaterar till att leva i en intressant situation, en vacker upplevelse eller överväger ett bra landskap med att ta ett foto för tillfället har befunnit oss i situationen att ha varit tvungen att skjuta flera gånger tills alla är perfekta och bilden är perfekt.

Ett av knep för att göra ett bra fotografi i dessa sammanhang är att ta många bilder i rad på kort tid och välja det som fungerar bäst, och för detta specifikt presenterar Microsoft Research Blink. Med den här applikationen för Windows Phone 8 som hjälper oss att få en bra bild, oavsett hur ny vi är, eftersom Blink kommer att fotografera en snabb följd av bilder som kan beställas senare så att användaren kan välja och spara det bästa av alla dem.

Det finns inget behov av att veta för mycket om fotografering och applikationen håller ingen hemlighet: efter att ha tryckt på knappen för att fånga bilden tar Blink en serie bilder ett tag så att vår repertoar att välja mellan är omfattande. Dessutom är Blinks nåd att med tanke på appens egenskaper innehåller den en bildstabiliseringsteknik så att den inte blir suddig eller ur fokus.

Den perfekta applikationen för att fånga hopp, snabba scener, tävlingar eller svåra stunder att fånga på ett vanligt sätt.