blankstamp, original sätt att skicka ett anonymt e-postmeddelande från Gmail, outlook, yahoo …

blankstämpel

Det finns många alternativ som vi kan använda för att skicka ett anonymt e-postmeddelande över Internet, men de flesta fungerar på samma sätt: vi går in på en specifik webbplats, informerar destinationen och meddelandet och trycker på skicka-knappen.

Vad blankstamp erbjuder är ett annat system för att få ett liknande resultat: i det här fallet kommer vi att kunna skicka det anonyma e-postmeddelandet från vilken e-postklient som helst utan att behöva komma åt någon webbsida.

Allt vi behöver göra är att ändra måladressen. Istället för att skicka ett mejl till contacto@empresa.comTill exempel skickar vi den till Kontakt_at007_company.com@blankstamp.ioPå detta sätt kommer destinationen inte att se vem som har skickat meddelandet, men de kommer att se innehållet.

I slutet av e-postmeddelandet skickas meddelandet:

Denna Incognito-e-post skickades med BlankStamp – Skicka Incognito-e-post utan att avslöja din identitet och adress.

om att detta är ett e-postmeddelande som Blankstamp har använt för att hålla avsändarens identitet hemlig.

Plattformen sparar inga meddelanden som skickas på sina servrar, så spåret av vem som skickade informationen går förlorat, vilket gör det omöjligt att hämta den.

Det kostnadsfria alternativet tillåter bara att fem e-postmeddelanden skickas per konto, men för närvarande har inga betalningsplaner specificerats för att öka detta belopp. Det är faktiskt inte nödvändigt att skapa kontot, vi måste helt enkelt använda vår vanliga e-postadress och ändra mottagarens adress, så enkelt är det.