BitTorrent vädjar till sin gemenskap att testa nya Sync-funktioner

BitTorrent Sync

BitTorrent vädjar till alla som är intresserade av att testa de framtida funktionerna i dess plattformssynkroniseringsverktyg, Sync, att bli en del av programmet Community of Testers.

Med detta ger det möjlighet för alla användare som vill ha det så att de först kan testa framtida funktioner och innovationer som kommer att införlivas i alfaversionen av nämnda applikation. Enligt tillkännagivandet kommer den i sommar att lansera en uppdatering som kommer att förbättra användarupplevelsen, som kommer att ha ett omdesignat användargränssnitt, möjligheten att dela filer med andra via en länk, möjligheten att dela filer från webbläsaren Windows och Finder, samt allmänna prestandaförbättringar.

Med detta kommer användare att hjälpa till att förbättra produkten genom att testa den och ge sina åsikter och kommentarer, vilket kommer att beaktas även för att eliminera funktioner innan de når nästa fas av utvecklingen. Detta steg anses vara en ny metod för testning. De intresserade behöver inte vara tidiga användare av tekniken eller stora fans, alla som vill och är intresserade, kan registrera sig för att få inbjudan som låter dig delta genom knappen i slutet av själva annonsen.

En punkt till, och det är att BitTorrent inte är det enda företaget som idag lanserar en annons för att uppmuntra samhällsdeltagande för att testa nya funktioner i sina produkter, eftersom meddelandesystemet Kakao Talk också just har lanserat Kakao Lab för Android, vilket gör det möjligt för intresserade användare att testa de nya funktionerna som finns tillgängliga i sin betaversion för Android.