Bing tillåter nu att beställa måltider och hotellbokningar från sökresultaten

Bing

Bing vill gå längre i sökresultaten, eftersom användarna, som de just meddelade för timmar sedan, redan kan beställa mat och få tillgång till hotellinformation för alla platser de är intresserade av. Det verkar som att dessa nya funktioner endast är tillgängliga för användare i USA.

Med detta tillåter de användare som letar efter restauranger och är i ett resultatförhållande med några av dem att göra beställningar via plattformar som Eat24, de kommer att kunna börja göra detsamma så att de levereras till sina egna hem.

Och på samma sätt kommer de användare som vill jämföra hotell i samma område att kunna göra sökningar av typen Hotell i Aspen, ett exempel som anges i själva annonsen, för att få en karusell av fotografier tillsammans längst upp på sidan. med användbar information om de olika hotellen som finns i själva området, att kunna välja det hotell där de kan vara mest intresserade för att få mer information, inklusive recensioner, platser, rumspriser och till och med direkt tillgång till länkarna som gör det möjligt för dem att göra sina reservationer om de äntligen beslutar om samma sak.

Bing verkar vilja konkurrera med andra specialiserade plattformar inom restaurang- och hotellsökningar som integrerar dess funktioner i sökmotorn.