Babelverse public beta kommer fram

Babelverse public beta kommer fram

Just nu har vi tillgång till den offentliga betaversionen av Babelverse tillgänglig, en plattform som vi presenterar på Wwwhatsnew här som tjänsten som i huvudsak syftar till att använda en tolk för att ta bort språkbarriärer i alla situationer och i realtid.

För närvarande är tjänsterna på Babelverse-webbplatsen begränsade eftersom de befinner sig i beta-fasen, men de ger oss en bra syn på vad Babelverse kommer att bli: på webbplatsen har vi redan möjlighet att begära en direkt översättning av en tolk med knappen Befintliga medier, där vi kan länka en video som vi har hittat på Internet (från YouTube, Vimeo, etc.) på vilket språk som helst för att få vår översättning. Det enda som vi måste introducera är videonspråket, språket vi vill översätta och längden på videon, och vi kan vänta på vår tolk.

Vi har också möjlighet att ordna en tolk för att översätta händelser i Framtida händelse, där vi kan rapportera alla onlinehändelser som vi vill översättas så att översättaren av de relevanta språken är beredd.

Vi kan därför registrera oss nu för att vara de första som använder tjänsten när betaversionen slutar, på samma sida som länkas här helt enkelt genom att ange vårt modersmål och vårt e-postmeddelande.