Appsites, service för att skapa en webbplats för din app på några minuter

appar

Många gånger när vi funderar på att skapa en webbplats har vi i åtanke en webbapp, en portfölj eller en komplett webbplats för att noggrant lägga till informationen och skapa en bra interaktion, men för alla som bara vill skapa en snabb webbplats och lyhörd på några minuter har vi ett snabbt och gratis alternativ.

Dess namn är Appsites och det gör att vi kan skapa en hemsida på några minuter så att vi kan ha en bra närvaro av appen på webben. Sidan kommer att kontrolleras av oss hela tiden (ingenting som vi inte kontrollerar eller inte kan redigera kommer att publiceras) och redo att visas från mobil och surfplatta.

Designen på dessa webbplatser, något vi alla tänker på, kan väljas från ett galleri med mallar som vi kan börja med. Dessa mallar har utvecklats av branschpersonal som har anställts av Appsites för att genomföra katalogen. Om vi ​​vill anpassa och redigera något behöver vi inte röra en enda kodrad, eftersom AppSites har en fantastisk redaktör som är väldigt lätt att använda.

Publicera de webbplatser som vi vill ha gratis, så länge vi accepterar en domän på appsites.com. Om vi ​​vill publicera webbplatsen i en anpassad domän kommer det att kosta oss 9 per månad. Du kan testa tjänsten genom att ange länken till din app som publiceras på iTunes eller GooglePlay här.