Andra kapitalökningen för soysuper.com, online-stormarknadsaggregat

sojasuper

Marta Esteve, grundare av Rentalia, såld till idealista.com 2012, och Franois Derbaix, grundare av Toprural, såld till Hemma Under 2012 kontaktade de oss för att diskutera den andra kapitalökningen under IM super (soysuper.com), ett projekt som vi diskuterade i februari här, på WWWhatsnew.com

Tanken är att innovera inom distributionssektorn och öka den elektroniska handeln med livsmedel i vårt land, så att vi kan göra inköpslistan och jämföra priserna i olika stormarknader för att veta var det blir billigare.

Denna andra expansion har tecknats helt av grundarteamet, som går med i det ursprungliga bidraget från partnerna och ett ENISA-lån, som för närvarande har en total investering på mer än 650 tusen euro.

Förutom prisjämföraren kan du nu utveckla Soysuper-lösningar ett verktyg som gör att varumärken kan erbjudas mer synlighet och information, med rapporter om riktad reklameffektivitet, marknadsföringseffektivitet, rapporter om priser och konsumtionsvanor.

De tror fortfarande att inköp av snabbköpet inom några år huvudsakligen kommer att ske via Internet, så det är viktigt att satsa på denna typ av lösning för att vara beredd på en tydlig trend.

Det är nödvändigt att enkelt kunna ändra din lista från en stormarknad till en annan och därmed dra nytta av de bästa rabatterna och erbjudandena.

SoySuper låter dig redan jämföra kundvagnen mellan sex stora stormarknader med mer än 100 000 produkter, siffror som kommer att fortsätta öka tack vare dessa nya injektioner $.