Amazon expanderar sin virtuella valuta till Spanien, Frankrike och Italien

Amazon-mynt

Amazon expanderar sin virtuella valuta till nya europeiska marknader, från och med idag i Frankrike, Italien och Spanien, vilket företaget själv meddelat i ett uttalande, vilket gör det möjligt för användare att njuta av inköp av applikationer och spel, liksom av element inom dem, såsom som upplåsningsfunktioner eller nya, med rabatter på upp till 10%.

Som med lanseringen av Amazon Coins i Storbritannien, Tyskland och USA förra året åtföljs denna expansion till nya marknader av en utvidgning av marknadsföringsprogrammet till de marknader där Kindle Fire-användare automatiskt får 500 gratis mynt i sina konton och under en begränsad tid kommer Amazon Appstore-användare för Android-telefoner och surfplattor att få 500 mynt så länge de uppdaterar klienten och laddar ner en applikation.

Dessutom vänder sig Amazon också till utvecklare för att uppmuntra dem att göra sina applikationer och spel tillgängliga på nya marknader, vilket gör dem delade i inkomsterna och uppnår 70%, oavsett vilken betalningsmetod som användarna har valt.

Det indikerar också att de inte behöver integrera något API, och erbjuder dem också ett gratis verktyg för att testa sina applikationer på mindre än tio minuter.

För att vi ska kunna inse värdet av Amazon Coins, motsvarar 100 mynt en euro, så att när de tar slut kan vi fortsätta köpa mynt för att fortsätta få sina fördelar när det gäller att ha mobila applikationer och spel och element i dem erhållits direkt från Amazon.