Alternativas a FaceTime para Android

Alternativ till FaceTime för Android

Alternativt som en FaceTime para Android

Apple är ett operativsystem som har för många fördelar för alla sina användare. Bland så många funktioner och funktioner hittar vi särskilt en som gör att vi kan njuta av samtal från ett annat perspektiv: vi hänvisar till Facetime.

Detta verktyg är endast tillgängligt för iOS-enheter, möjliggör gratis videosamtal via en mobil dataanslutning eller Wi-Fi. Så på det här sättet kan Apple-användare njuta av ett annat alternativ att kommunicera med varandra.

Även om det är en funktion specifikt för iOS, det finns några mycket bra alternativ för Android-telefoner. Var och en av dem har olika design, men alla har samma funktion. De erbjuder också alla godsaker gratis, så, Varför inte prova dem? Vet det viktigaste för dig att ladda ner på din mobil.

Google Duo

Googles åtagande att erbjuda ett sätt att ringa videosamtal med ett enkelt gränssnitt. Hundratals miljoner nedladdningar, men just nu är användningen inte så generaliserad som Google förväntade sig.

Videosamtal och messenger

Med mer än 10 miljoner nedladdningar är denna applikation ett av de enklaste och mest användbara alternativen för att vi ska kunna ringa videosamtal till familj och vänner. I henne vi kan ringa gruppsamtal, dela foton, videor och information, skicka klistermärken och emojis, bland annat. Dessutom ger det dig möjlighet att spela någon av deras gratis avbetalningar när du inte har en internetanslutning. Du kan ladda ner det gratis, även om det har andra betalningsfördelar.

Tango

Tango har mer än 100 miljoner nedladdningar, och det beror på dess fantastiska plattform som har utformats för att låta oss ringa med högkvalitativa alternativ. Gratis videosamtal har en extra bonus när vi kan ha en profil och titta på andras. Också, vi kan lägga till klistermärken, masker och emojis i alla samtal, så det blir inte en vanlig chatt. Uppdatera din status och observera den för andra användare för att öka upplevelsen inom detta sociala nätverk. Tango kan också köpas utan kostnad.

Skype

Visst har du använt eller lyssnat på Skype någon gång, men det är oundvikligt att inte namnge det inom rankningen. Du vet det i den Du kan ringa samtal, individuella videosamtal och gruppsamtal, skicka klistermärken, filer, och även ringa billiga telefonsamtal. Skype har mer än 1 miljard nedladdningar, så vi pratar om det mest nedladdade alternativet till FaceTime i branschen. Du kan ladda ner den på din mobil utan att behöva betala för den.