Adobe Lightroom för Android lägger till kamerafunktion med RAW-kompatibilitet

AdobeLightroomAndroid

Adobe, som också finns på MWC 2016, har precis släppt Adobe Lightroom 2.0 för Android-enheter.

Bland de mest intressanta nyheterna är kamerafunktionen, där användarna hittar ett gränssnitt där de kommer att ha en serie kontroller som gör att de kan ta sina bilder direkt från själva applikationen.

Med detta försöker Adobe att få Lightroom för Android att täcka alla processer i utvecklingen av en bild, från dess fångst till slutresultatet.

Dessutom kommer kamerafunktionen att tillåta användare av enheter med inspelningsfunktioner i DNG-format möjligheten att spara inspelningar i DNG RAW-format, förutom JPG, vilket gör det möjligt för dem att ha ännu mer kapacitet att själva bearbeta bilderna.

.

Kom ihåg att DNG RAW är Adobes öppna digitala negativa format.Förutom kamerafunktionen har den nya versionen också möjligheten att inkludera färgtoner i bildernas ljus- och skuggområden för att uppnå andra aspekter över dem.

Dessutom har den en ny inställning som gör att du kan lägga till mer kontrast och tydlighet i dimma bilder.

På samma sätt tillåter det också att specificera specifika områden i bilden för att göra färgkorrigeringar, och slutligen inkluderar det också punktläget i kurvverktyget för att justera mer exakt tonvärdena genom kurvan, inklusive flera punkter på bilden.

samma.

Den nya versionen av Adobe Lightroom är nu tillgänglig från Google Play Store för Android-enheter från version 4.1 och senare.