Addappt uppdaterar sin mobila applikation och lägger till mer kontroll över själva data

addappt

Vi har redan pratat vid flera tillfällen om Addappt, en intressant mobilapplikation tillgänglig för Android och iOS som gör att du kan hålla kontaktdata uppdaterade eftersom det automatiskt återspeglar de förändringar de gör. Idag hittar vi en ny uppdatering på båda mobilplattformarna, som når version 2.2 på Android och version 2.4 på iOS, vars nyheter är inriktade på säkerheten för själva datan.

På detta sätt är det nu möjligt att blockera kontakter (så att du i framtiden inte längre kan ansluta till dem) och anslutningar (så att de senaste kontaktuppdateringarna inte längre återspeglas), markera egenskaperna för profilera sig som privat, skicka den senaste kontaktinformationen via e-post eller sms till de som inte använder applikationen, och det är till och med möjligt att radera flera kontakter samtidigt.

Dessutom är det i iOS nu också möjligt att välja mellan profilerna själva för att ha det som standard, med hänsyn till förekomsten av användare med flera profiler.

Addappt för Android kräver Android-telefoner från version 4.0.3 eller högre, medan det för iOS kräver iOS-enheter under version 8.0 eller senare. Glöm inte att Addappt också är kompatibel med Apple Watch. I vilket fall som helst är den gratis tillgänglig för båda plattformarna, med de nya versionerna som redan finns tillgängliga för installation eller uppdatering i varje fall.