6 excellent Pinterest extensions for Google Chrome

6 utmärkta Pinterest-tillägg för Google Chrome

6 utmärkta Pinterest-tillägg för Google Chrome

För Chrome-användare är det värt att kommentera det förutom bokmärke Flera tillägg har redan skapats på Pinterest, och de är här tack vare bidraget från GO2WEB20. På samma sätt räcker det inte att rekommendera de extra användningsområdena som Juan Diego publicerade för några dagar sedan för att få ut det mesta av nätverket som det talas så mycket om idag.

Förresten, om du vill ha en inbjudan till Pinterest, tveka inte att be om det i kommentarerna.

1. Pinterest-app

Till att börja med är app för att snabbt komma åt Pinterest.com från applikationsavsnittet genom att öppna en ny flik i webbläsaren.

2. Pinterest Pin It Button (av Shareaholic)

Med ett jobb som liknar det som utförs av bokmärke officiell: markera vad du kan stift till och med erbjuda alternativet på varje element (förutom det bräde där det kommer att sparas och beskrivningsfältet). Lägg till en räknare till dess ikon i tilläggsfältet för att veta hur många gånger innehållet har delats på Pinterest.

3. Pinterest | Ctrl + Alt + P

Samma jobb med att extrahera och markera innehåll klämbar. Utan räknare, men mycket effektivare eftersom det gör det möjligt att åberopa uppgiften med kortkommandot Ctrl + Alt + P. Alternativet att dölja din ikon från bokmärkesfältet visas med bara ett högerklick.

4. Pinterest Image Expander

Sätt markören på valfri bild för att köra animationen som visar den i sin ursprungliga storlek tillsammans med de karakteristiska Pinterest-knapparna: RePin, Kommentar och Gilla. Något liknande Hover Zoom, det populära tillägget för att utöka bilder från Facebook och andra webbplatser.

5. Pin-sökning

För att lägga till dessa tre knappar, en för att söka efter vilken Pinterest-bild som helst via Google Images och dess senaste funktion som heter Search by image som gör det möjligt att, i stället för att skriva in text direkt i lådan, ladda filen för att hitta liknande.

6. Snabb Pinterest

Ett tredje alternativ för stift men den här gången gör du det genom att högerklicka och Kläm fast det!, eller högerklicka och Fäst bilden till att skicka det direkt till en av våra styrelser. Tyvärr för stift videor tillåter det bara på konventionellt sätt – för annars kommer Flash Player-menyn ut 🙂 -.