6 coola saker du kan göra med Google+ Hangouts (videosamtal)

hangouts

För närvarande är Google den viktigaste produkten i deras katalog Google+ och de sparar inga resurser för att hålla den uppdaterad. Som ett exempel på det stora engagemanget och arbetet för att uppnå något riktigt lysande har Google+ haft Hangouts från början som inte slutar utvecklas (nu har de kombinerats med Google Talk) och anpassar sig till användarnas behov till en sådan punkt att bli ett av de bästa alternativen för videosamtal, som motsvarar och till och med överträffar kvalitet redan redan riktmärken i fältet.

Idag granskar vi bara ett halvt dussin av dess mest intressanta funktioner som alla kan ha med bara ett Google+ konto. Om du inte känner till Hangouts kan du ta reda på det med den här steg-för-steg-guiden om deras användning och användbarhet. Förresten, de program som nämns här visas när du öppnar Hangouts-fönstret på vänster sida som enkla färgade knappar; om någon inte visas, klicka bara Se fler applikationer. Om det inte räcker, tryck på + Lägg till applikationer.

1. Sänd Hangouten live till alla

Om du har en konferens, konsert eller någon annan massiv händelse som du vill sända men inte vill att det ska finnas en gräns för gästerna med Live Hangouts, en funktionalitet som använder YouTubes kraft, kan du göra det live och direkt utan problem. Gå bara till avsnittet Live-hangouts från menyn till vänster på Google+ och följ instruktionerna. När du är klar kan du göra Hangout-videon tillgänglig på YouTube för dem som missade den.

2. Titta på YouTube-videor och dela dem med andra deltagare

Länkar till roliga videor eller musikvideor är vanliga i chattkonversationer. Tja, med den integrerade YouTube-applikationen i Hangouts kan du söka efter videor och spela upp dem där, även om det intressanta är att det du ser (förutom de sökningar du gör) också kan ses av resten av deltagarna på deras skärmar. För att använda den här funktionen, starta YouTube-applikationen och klicka på den blå knappen som säger Lägg till videor i spellistan.

3. Redigera dokument online tillsammans

Google Drive-applikationen har uppenbarligen ett reserverat utrymme i apparna integrerade i Hangouts och med den kan du dela de redan sparade dokumenten, redigera dem eller skapa nya dokument (text, kalkylark, presentationer etc.). Slideshare.net är en populär presentationssida som också är integrerad med hangouts; Med sin applikation kommer du att kunna diskutera vissa presentationer som är tillgängliga på Slideshare, naturligtvis, genom att styra bildövergångarna (igen, alla andra ser vad du presenterar).

4. Dela skrivbordet för att presentera något eller för fjärrhjälp

Du behöver inte längre installera programvara för skrivbordsdelning när du behöver fjärrhjälp, med Google+ har du grunderna för att ge åtkomst till ditt team från andra breddgrader. Intressanta saker: du kan dela ett visst fönster, du kan dela hela skärmen, du kan bara visa det (utan att tillåta fjärrkontroll) och eftersom allt körs i webbläsaren är det inte nödvändigt för andra att ha samma operativsystem sedan det finns inga större kompatibilitetsproblem.

5. Ge det en touch av TV-nyheter, lägg till effekter och tillbehör

Google Effects och Hangout-verktygslåda är de två applikationerna för att njuta av dussintals effekter och tillbehör för att ge videosamtalet lite mer liv. Med Google Effects glasögon, hattar, roliga ljud, tillbehör osv. med Hangout-verktygslåda Du kan lägga till en kjol (ränderna längst ner på TV-nyhetstypen) med ditt namn och yrke, lägga till memes och dela länkar, bland annat. Det är värt att kommentera att effekterna är smarta, till exempel, om du aktiverar ett meme eller en mustasch, kommer det att jaga ditt ansikte.

6. Dela filer från PC eller Google Drive

Google Drive finns inte bara som ett verktyg för att redigera dokument utan för det huvudsakliga användningsområdet för vilket det utformades: online-fildelning. Med Google Drive-applikationen kan du lägga in alla filer du vill dela i Hangout, antingen genom att välja dem från Google Drive-filutforskaren (den på bilden) eller ladda upp dem direkt från datorn. Andra användare kan komma åt och ladda ner filerna med bara en fil >> Ladda ner från skärmpanelen.