4 nya gratis universitetskurser på spanska startar i februari

miriadax

Till listan över 120 gratis universitetskurser som vi delade dagar sedan integrerar vi en serie nya förslag att överväga. Det finns fyra kurser som vi hittar på MiradaX-plattformen, planerade att starta i februari.

Styr ditt sinne vid University of Cantabria börjar den 6 februari, och genom åtta moduler kommer olika innehåll att analyseras. Från studier som hjälper oss att förvisa myter till tips för att öka vår intelligens, minne och kreativitet.

Från Polytechnic University of Cartagena finns det tre intressanta förslag som börjar den 14 februari med grundläggande matematik, grundläggande sannolikhet och beskrivande statistik med Dr. Juan Medina Molina som instruktör.

Om vi ​​inte har haft möjlighet att ta dessa kurser vid lanseringen kan vi schemalägga vårt schema för att dra nytta av dessa nya utgåvor. Som vi har nämnt vid flera tillfällen måste vi skapa ett konto på plattformen för att delta i en MiriadaX-kurs och följa den kurs som intresserar oss genom att följa länken vi delar.

Räknar vi med dessa nya alternativ har vi redan 25 universitetskurser i spanska som börjar i februari, med olika ämnen. Och om nya förslag uppstår kommer vi att dela dem i rätt tid i nya artiklar.