360 graders videor vid bröllop

boda 360

De är allt vanligare360 grader att spela in ögonblick av alla slag, även om det verkar som att turistsektorn spelar en roll i ämnet.

Om vi ​​surfar på Youtube några timmar och gör statistik över antalet videor av denna typ och deras kategorier ser vi att inspelningar relaterade till äventyrssport och turistvägar i stora städer, som det verkar logiskt, är de mest närvarande, men lite småningom visas mer olika alternativ, och i dag kommer vi att prata om ett av dem: bröllop.

Det är en extremt lukrativ sektor där stora mängder pengar investeras för att göra dagen så perfekt som möjligt, varför vikten av att fånga det ögonblicket i all sin prakt blir allt viktigare.

För att få mer information om ämnet talade vi med Jahel Cuaresma, från företaget 16nueve, från Barcelona, ​​ett företag som redan gör denna typ av inspelning regelbundet.

Varför begärs denna typ av inspelning i bröllopsvärlden?

Med fotografierna lyckas vi ha ett minne, med videon återupplivar vi det minnet, men nu med 360 kan vi återuppleva att det ligger i samma minne. Vi började erbjuda 360-videor för evenemang, företag etc. men nu är det klart att denna typ av video är det perfekta formatet för bröllop. Paret kommer att kunna se allt som hände den viktigaste dagen i deras liv.

Hur gör du det?

Idag finns det redan flera kameror som spelar in 360-video, men de har inte varit särskilt höga, trots att siffrorna kan verka så. Därför bestämde vi oss för att skapa vår egen 360-kamera, för detta har vi 7 kameror placerade i en struktur gjord med en 3D-skrivare som ordnar kamerorna vertikalt, sida vid sida. Var och en av bilderna överlappar varandra ovanpå de till sidan, vilket gör att de kan sys för att få en surroundbild. På detta sätt uppnås en mycket hög definition, som du har sett i föregående video.

Vad är framtiden för detta format?

Idag är det ibland sällsynt att en professionell 360-inspelning görs med actionkameror, som inte har den bästa definitionen på marknaden. Det är därför det redan finns proffs som arbetar med att förbättra dessa mönster. Sedan 16 nitton arbetar vi redan med en 360-kamera speciellt skapad för att erbjuda en upplösning och texturer som är mycket högre än den nuvarande, men det måste vara en anpassad lösning som täcker 100% av bilden, inklusive topp och botten.

vad kostar det?

Varje bröllop har sin egen budget, men om du kontaktar via webben och kommer från WWWhats New får du 20% rabatt.