3 webbplatser för att ta reda på näringsinformation för olika livsmedel

Spe.lt

Om vi ​​för några veckor sedan rekommenderade tre gratisapplikationer för att hålla reda på vad vi äter, fann vi den här gången intressant att samla in tre mycket visuella webbsidor för att ta reda på näringsinformation om olika livsmedel.

Spe.lt

Vi har redan pratat med dig tidigare om Spe.lt, en intressant webbsida som sticker ut särskilt för sitt visuella utseende. I allmänhet är driften av webben mycket enkel. I själva verket behöver du bara ange namnet på någon mat (på engelska) och vi kommer att få användbar näringsinformation som t.ex. antal kalorier, procent kolhydrater, fetter och proteiner.

Sage Product

Det är en något mer komplett webbplats, särskilt om vi tar hänsyn till att den till och med informerar oss om hur mycket träning måste vi göra för att bränna kalorierna från en viss mat, Som choklad. Utöver detta visar Sage Project oss bland annat kalorier, näringsämnen och allergener. Och inte bara det, eftersom vi också kan anpassa storleken på ransonen och registrera dig på webben för att få personlig information.

Fruitvs.com

I det här fallet är det en webbsida endast och endast tillägnad fruktens näringsinformation. Liksom Spe.lt är driften av denna webbplats ganska enkel. Compare Fruits har en sökmotor för att hitta exakt vad vi letar efter, även om vi också kan hitta den visuellt i webbkatalogen. Mycket användbart att känna till informationen relaterad till kolhydrater, fiber, protein, kalorier och vatteninnehåll per bit av varje frukt.