3 Android-appar som du vill installera idag

captura-22

Det finns tusentals fantastiska Android-applikationer som gömmer sig i skuggan av Google Play och försöker bli upptäckta och klättrar steg för steg medan de som skapats av stora företag fortsätter att äta kakan med stora skedar.

I listan över gratis onlinekurser som vi presenterar för dig varje månad (du kan se det på www.sinoloveo.com) det finns flera kurser i olika kategorier, inklusive programmering, så om du vågar skapa din, glöm inte att skicka oss länken så att vi kan ta hänsyn till det när man gör sådana listor.

Idag ska vi visa dig tre av de små juvelerna som, oavsett för sin originalitet, design eller nytta, förtjänar att bli markerade:

Spherify

Säkert har ni någonsin sett de bilder som ser ut som planeter, gjorda med fotografier av vår dag till dag (städer, parker, gator …). Vad Spherity gör är att förvandla en panoramabild (eller 360 graders foto) till en vacker sfärisk planet som liknar de du ser på skärmdumpen ovan. Den innehåller resurser för att jämna ut övergången och markera viktiga punkter, vilket hjälper till att förbättra resultatet.

Lingvist

Ett program som, installerat drygt 10 000 gånger, förtjänar en höjdpunkt i sin kategori. Det är en plattform för att lära sig språk på 200 timmar, franska är tillgängligt just nu, med planer på att komma in på många andra språk inom den korta framtiden.

Det når inte ens skosulan till andra på Duolingo-nivå när det gäller popularitet, och faktiskt begränsar franskarna i lanseringsfasen inte att göra den mer känd, men metoden som jag gillade ganska.

onomatop

Ett mycket originellt spel där vi måste gissa ord med ljud. En spelare väljer ett av de föreslagna orden och spelar in ett ljud som representerar det, skickar ljudet till en annan spelare (det kan vara en vän) och måste vänta på att han gissar resultatet och lyssnar på vad vi gjorde. Finns för ios, android och Windows Phone, det är ett utmärkt sätt att träna engelska medan du spelar i skolan, eftersom alla orden är på det språket.

Du kan utöka listan i kommentarerna.