Zittly, att känna till våra kunders upplevelse via chatbots

zittly

En av de viktigaste aspekterna när man hanterar ett företag är att känna till respons av våra kunder. Trots det faktum att många av de viktigaste webbsidorna för e-handel erbjuder formulär för att ta reda på feedback från kunder är de ofta tråkiga och för komplexa för många användare. Det är därför vi rekommenderar Zittly, ett verktyg för att känna igen kundupplevelsen chatbots.

Som du kan se i videon som vi visar dig i slutet av artikeln är tanken att kunderna kan prata med en bot att skicka oss din respons På ett enkelt sätt. Om vi ​​fokuserar på dess funktion lovar det att vara väldigt intuitivt. Först och främst måste vi bara skriva de frågor som vi vill skicka till våra kunder så att Zittly kan skicka dem till dem via chatt.

När vi har fått de olika svaren kan vi konsultera dem från samma plats, vilket underlättar processen. Också, Zittly tillåter oss också att exportera all samlad data i CSV-format. Naturligtvis är det möjligt att använda Zittly helt gratis. Ändå erbjuder skaparna av verktyget en version premie för företag som behöver ytterligare funktioner.

Vid denna tidpunkt kan vi inte förneka att det är ett mycket användbart verktyg, särskilt för dem som letar efter ett mer lämpligt sätt att ta emot respons från dina kunder. Vi rekommenderar att du tittar på Zittly genom följande länk till verktygets webbplats. Vi lämnar dig med Zittly-presentationsvideon: