Zite kommer till Android för att visa oss nyheterna på ett personligt sätt

Zite kommer till Android för att visa oss nyheterna på ett personligt sätt

En av de användningsområden som vi ger mest åt våra smartphones och surfplattor är tillgång till de nyheter som är av vårt intresse, där vi kan hitta applikationer som lär oss av våra intressen och söker efter nyheter i hela nätverket för att visa oss på en bricka. Det började för iPad, sedan var det tillgängligt för iPhone i december förra året, och idag har vi det för Android-användare.

Vi pratar om Zite, ett intressant alternativ att överväga som gör att vi kan få nyheter enligt vår smak, preferenser och intressen. För detta måste vi identifiera oss med vårt Twitter- och Facebook-konto så att applikationen ansvarar för att ge oss de första nyheterna att vi, med våra interaktioner, tränar systemet över tid och till och med kan dela de nyheter som vi vill olika plattformar. Genom de verktyg som Android ställer till vårt förfogande.

Det måste tas i beaktande, som rapporterats från beskrivningen på Google Play, att applikationen är optimerad för mobila terminaler, inte surfplattor.

I vilket fall som helst är det en gratis applikation som köptes förra året av CNN och som vi kan installera på våra terminaler från version 2.1 eller senare.

Länk: Officiell webbplats för Zite | Går: TechCrunch