yWorld, socialt nätverk med rankning av prestige och inflytande inom det professionella området

yWorld

Förutom LinkedIn och Xing kan vi på Internet möta andra professionella sociala nätverk med olika mål i deras användning, vilket är fallet med yWorld, som sätter fokus på kommunikation och samarbete mellan yrkesverksamma från olika områden. Det mest märkliga är att det också har en rangordning av inflytande och prestige, så att användarkommunikation kommer att ha större betydelse baserat på dem, med tanken att i diskussionerna ges betydande information, vilket eliminerar alla typer av buller.

yWorld tillåter användare att ha profiler, återuppta, delta i användargrupper, ha egna album, ha sina egna interaktiva kort med yBoard, att skapa dokument tillsammans med yEdit, att ha sin egen lagring i molnet med yCloud och ha egna kontakter .

Användargränssnittet är enkelt att använda, på båda sidor av skärmen finns alternativen respektive chattfältet, och i den centrala delen är det valda alternativet, med publikationsväggen som huvudalternativ, så att användare kan skriva sina publikationer med ett enkelt redaktör wysiywg och inkludera dem i de kategorier de anger. Dessa publikationer gör det möjligt att besvara, markera och till och med lägga till favoriter, utöver alternativen för rapportering av olämpligt innehåll.

Allt beror som alltid på massan av användare, eftersom yWorld inte har samma användarbas som LinkedIn eller andra mer veteranplattformar. Kort sagt, yWorld är mer fokuserad på diskussion och samarbete mellan yrkesverksamma, en aspekt, interaktionen, som kan komplettera LinkedIn, som är mer fokuserad på att få jobb baserat på professionella färdigheter.

Länk: yWorld | Går: Nya startups